Ontmoeten

De Grote Sniep is de perfecte ontmoetingsplek. Het is de plek om te genieten van een goede kop koffie met een prachtig uitzicht. Kom langs om je vriendinnen te ontmoeten met een high tea of lunch, of ga voor een kleine werkbespreking. Daarnaast bieden wij een beleving en de mogelijkheid om te genieten van jouw eigen gezelschap met een prachtig uitzicht en onvergetelijke beleving. Alles is mogelijk en wij staan klaar om dit voor jou te verzorgen.

Private dining

Met private dining is de Grote Sniep helemaal van jou en jouw gezelschap. Het diner wordt a-la-carte verzorgd, of op maat gemaakt. 

Bruiloft

Een bruiloft, aanzoek of huwelijksfeest midden in de natuur, compleet met hapjes en drankjes of zelfs diner. Het kan allemaal bij de Grote Sniep.

Workshops

Leer jij graag anderen over jouw hobby of beroep, maar heb je geen locatie om de workshops te geven? De Grote Sniep biedt de ruimte voor workshops, binnen en buiten!

Vergaderen

Kies eens voor een vergadering buiten de deuren van jouw bedrijf en maak gebruik van de rust en de privacy die de Grote Sniep biedt. Wij beschikken ook over beamer en flipboard. 

Feest

Elke gelegenheid kan bij ons worden gevierd. Wil jij eens jouw verjaardag groot vieren, maar geen zin in de verzorging of heb je de ruimte niet? De Grote Sniep is de plek om het uit handen te geven, maar toch met eigen invulling!

Eigen verzoek

Heb je iets heel speciaals te organiseren, maar staat het er niet tussen? Geen probleem! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag naar meer informatie!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen of wat de mogelijkheden zijn? Vul dan ons contactformulier in voor vragen, het vastzetten van een datum of voor het aanvragen van een offerte.

Nog twijfels? Kom gerust langs in de Grote Sniep om de plek te bekijken of informatie op te vragen.

Accommodatie: Wij bieden binnen ruimte aan voor ca. 40 personen en voor buiten ca. 150 personen. Mits de corona maatregelen dit toelaten. 

Contact

Laat dit veld blanco

Info

De grote Sniep is bereikbaar per fiets of te voet. Kom je met de auto, dan kun je bij voorkeur parkeren op het recreatie terrein “de Geer” aan de Portengense zuwe nabij het gemaal Dooijersluis. Het is vlakbij het begin van de veenkade en ca. 800m wandelen tot het paviljoen.

Adres

VEENKADE 1
3648 AS WILNIS
T: 06 550 760 19
E: INFO@DEGROTESNIEP.NL

Contact

Laat dit veld blanco