Dagverse producten bij De Grote Sniep
De Grote Sniep maakt zijn dagverse maaltijden met behulp van streekproducten die natuurlijk tot stand zijn gekomen. Zo komen alleen ingrediënten die geen groei- en bestrijdingsmiddelen in zich hebben, in de pan. De maaltijden zijn dan ook 100% natuurlijk en natuur-rijk.

De Grote Sniep kookt met die producten die in het seizoen voorradig zijn. Er wordt dus niets geïmporteerd en uitsluitend gebruik gemaakt van seizoengroenten en - fruit. Doordat de groente en het fruit niet ver getransporteerd hoeven te worden en ook niet gemanipuleerd zijn om in andere tijden dan oorspronkelijk te groeien, is de kwaliteit van deze producten uitzonderlijk hoog en dat proef je ‘natuurlijk’ terug in de maaltijden.

De aandacht en liefde voor het eten bereiden met behulp van zo veel mogelijk biologische, lokale producten in combinatie met een unieke beleving voor de gasten, zorgt voor net dat beetje extra waarmee De Grote Sniep zich positief onderscheidt.

Het uitgangspunt is natuur-rijk eten, beleven en ontmoeten. Met de 100% natuur-rijke en natuurlijke keuken wordt een mooie basis gelegd voor optimaal genieten/ beleven en ontmoeten.

De Grote Sniep is natuur-rijk eten, ontmoeten en beleven.

Een goede maaltijd brengt goede mensen samen.

Socrates