Feest, trouwerij, bruiloft, receptie, jubileum, verjaardagsfeest-of-familiediner

De romantische ligging, verscholen tussen bomen en aan het water, middenin het prachtige natuurgebied De Grote Sniep maakt het paviljoen tot een droom trouwlocatie. Het paviljoen is, met zijn unieke ligging, een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven of het trouwfeest te organiseren. Daarnaast biedt het paviljoen uitzonderlijke kwaliteit in voeding door natuurlijk, eerlijk en smaakvol eten op basis van biologische en lokale producten en zorgen onze gastvrouwen voor een onvergetelijke beleving door persoonlijke aandacht en een warme ontvangst. De belangrijke ‘externe’ ingrediënten voor een geslaagde bruiloft zijn aanwezig.

Er is bij ons veel mogelijk – van informele receptie, huwelijksvoltrekking en intiem diner tot een heerlijk huwelijksfeest en natuurlijk ook combinaties hiervan. Op basis van jullie wensen en rekening houdend met het budget komen wij graag samen tot een mooie invulling van jullie dag.

Naast de bruiloft of de trouwerij organiseren wij ook graag jouw receptie, jubileum, verjaardagsfeest of familiediner. 

Prijzen
Vraag vrijblijvend een offerte aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op voor een rondleiding op deze unieke locatie.

Accommodatie
Wij bieden ruimte aan groepen vanaf 10 tot 50 personen.

De Grote Sniep is natuur-rijk eten, ontmoeten en beleven.

Offerte aanvraag

 

Offerte aanvraag

Wil je een feest of bijeenkomst organiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het leven is een feest en jij bent uitgenodigd

Loesje