Elkaar ontmoeten op De Grote Sniep

De Grote Sniep/ De Toren is een ontmoetingsplek waar ontmoeten en natuur-rijk beleven centraal staat. Dit natuur-rijk beleven gebeurt in de vorm van natuurlijk eten en het genieten van de prachtige omgeving rondom De Grote Sniep.

Om mensen met dezelfde interesses te verbinden en elkaar te laten ontmoeten, worden hier diverse evenementen georganiseerd. Wil je weten wat wij zoal organiseren? De diverse evenementen vind je terug onder agenda/ evenementen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen evenement – denk hierbij aan een bruiloft, verjaardagsfeest, vrienden- of familie uitje etc. - door ons te laten verzorgen. Kijk voor de mogelijkheden onder particuliere verhuur.

Ook organiseren wij zakelijke evenementen. Een teamvergadering, teambuildingssessie of juist het jaarlijkse uitje met de afdeling kan heel goed in ons prachtige paviljoen ‘De Grote Sniep’ georganiseerd worden. Kijk voor mogelijkheden onder zakelijk verhuur.

De Grote Sniep is natuur-rijk eten, ontmoeten en beleven.

Offerte aanvraag

 

Offerte aanvraag

Wil je een feest of bijeenkomst organiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het leven is een feest en jij bent uitgenodigd

Loesje