Overnachten in De Ronde Venen
In De Ronde Venen zijn tal van overnachtings mogelijkheden. Je kan gebruik maken van het aanbod van één van de boerenrecreatie-ondernemers in De Ronde Venen. Overnachten op een boerencamping, in een Bed & Breakfast, een groepsaccommodatie of een hooiberghut. En dan zijn er natuurlijk nog de campings en de hotels in de gemeente.

Aan de Bovenlanden – Wilnis
In de polder ligt B&B ‘Aan de Bovenlanden’. Deze hooiberg is in 2014 ingericht als Bed & Breakfast en is luxe afgewerkt. Op de begane grond is een woonkamer/ keuken, een slaapkamer, een badkamer en een bijkeuken. De eerste verdieping is één grote ruimte met vier slaapplaatsen en een zitje.

Het Theepotje – Wilnis
Vlakbij het paviljoen ligt B&B ‘Het Theepotje’. Uniek aan deze B&B is dat het ontbijt plaatsvindt in de theepotkamer, die tevens dienst doet als klein museum. Er zijn in totaal twee slaapkamers, elk voorzien van een tweepersoonsbed.

Villa Oldenhoff – Abcoude
Villa Oldenhoff is vrij gelegen in het landelijke gebied onder Amsterdam. In 2012, 2013 en 2014 uitgeroepen tot de beste B&B van Nederland bij de Zooverawards. De B&B ligt aan het water en beschikt over zes ruime kamers met eigen badkamer. Er is een aanlegsteiger voor sloepen.

De Amstelhoek - De Hoef
Direct aan de Amstel en het riviertje 'De Kromme Mijdrecht' ligt deze moderne boerderij met vrijstaand gasthuis. Ideaal om te overnachten tijdens een fietsvakantie of als je er met de boot op uit bent.

Het Gein – Abcoude
In het tuinhuis van een boerderij uit 1865, gelegen aan het riviertje Het Gein, op 200 meter van de stadsgrens van Amsterdam, ligt B&B Het Gein. Het is een mooi plekje waar uitzicht en natuurbeleving gecombineerd worden met het letterlijk dichtbij de grote stad zijn.

Out in the Garden – Vinkeveen
De B&B bevindt zich in het centrum van het dorp Vinkeveen. Op het eiland waar ook de haven is gevestigd, staan Pipowagens met zicht op de Vinkeveense Plassen. De pipowagens zijn sfeervol ingericht.

Hofstede Hogerlust – Abcoude
De B&B Hogerlust bevindt zich in de vroegere Rijtuigenstal van de 18e eeuwse Boerenhofstede. Hogerlust is gelegen aan het riviertje 't Gein. De kamers hebben een eigen opgang. Er is ruimte om bij mooi weer buiten te zitten.

Winkeldijk – Abcoude
B&B Winkeldijk is van alle gemakken voorzien. Beneden is een eigen zit/ eetkamer met loungebank, tv, houtkachel en eettafel. Hier zijn koffie- en theefaciliteiten aanwezig. In de tuin is een zitje. Vrij parkeren op eigen terrein en gastvrije ontvangst.
In de ochtend wordt een uitgebreid ontbijt aan tafel geserveerd.

De Vink – Abcoude
Een paar kilometer buiten Abcoude, direct aan het riviertje het Gein ligt B&B De Vink.
De Vink is een voormalige uitspanning en was een ontmoetingsplaats voor schrijvers en kunstenaars. De kamers zijn vernoemd naar Mondriaan en Nescio, die hier geregeld kwamen om een kopje koffie te drinken. Twee aanlegsteigers met elektriciteit aanwezig.

Boerderij camping – Demmerik
Op deze boerderij camping is het mogelijk om te kamperen (tent, caravan, kamper) of in een hooiberghut te verblijven. De camping ligt op het terrein van een melkveebedrijf met melkkoeien en knuffelvee. Er zijn op dit terrein veel dieren aanwezig en is een leuke plek voor de kinderen.

De Grote Sniep is natuur-rijk eten, ontmoeten en beleven.

Link informatie

Wil je direct een link naar jouw bedrijf hebben dat kan.

Stuur ons een e-mail voor verder informatie.

Het leven is een feest en jij bent uitgenodigd

Loesje

 

Download informatie

Heb jij nog informatie die je met ons wil delen?
Stuur ons een e-mail.

Alvast bedankt!