Congres, vergadering, bedrijfsfeest

De Grote Sniep biedt de mogelijkheid om in een besloten omgeving en informele sfeer, even weg van alle hectiek en te midden van de natuur, te vergaderen of een congres te organiseren.In deze inspirerende natuur-rijke omgeving ontstaan als vanzelf, op een natuurlijke wijze - nieuwe resultaten en inzichten. Door de rust en de directe verbinding met de natuur voelen de deelnemers zich geïnspireerd en op hun gemak. Succesvol vergaderen gegarandeerd.

Onze gastvrouwen staan door de persoonlijke insteek en de op maat serviceverlening voor je klaar en ontnemen je alle organisatorische zorgen, zowel voorafgaand aan de vergadering/ het congres als tijdens de bijeenkomst.

Arrangementen en prijzen
Het is bij ons mogelijk om te vergaderen. De diverse mogelijkheden bespreken wij graag persoonlijk. Na het inventariseren van de wensen, bieden wij een vrijblijvende offerte aan. Maak een afspraak en vraag vrijblijvend een offerte aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Accommodatie congres en vergadering
De grote vergaderruimte is 60 m2 en heeft een capaciteit van 10 tot 50 personen.
Daarnaast is de ruimte ook in twee delen op te splitsen – een ruimte van 20 m2 (maximaal 12 personen) en een ruimte van 40 m2 (maximaal 38 personen).


Bedrijfsfeest
De Grote Sniep is de locatie voor een bedrijfsfeest. De landelijke ligging en uitstraling in combinatie met (h)eerlijk natuurlijk eten en een persoonlijke serviceverlening door onze gastvrouwen zorgen voor een topfeest op een toplocatie. Wij bieden ruimte aan groepen vanaf 10 tot 50 personen. Wij organiseren natuurlijk, naar wens en met aandacht jouw feest.

De Grote Sniep is natuur-rijk eten, ontmoeten en beleven.

Offerte aanvraag

 

Offerte aanvraag

Wil je een feest of bijeenkomst organiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het leven is een feest en jij bent uitgenodigd

Loesje