Eten

De Grote Sniep streeft naar kwaliteit en gelooft in het gebruik van biologische- en streekproducten waarbij zo min mogelijk afval komt kijken. De producten worden dagvers gemaakt in onze eigen keuken. Met liefde en plezier bereiden wij onze producten, en dat proef je! Wij maken het liefst iedereen blij, daarom passen wij ook graag onze producten aan op jouw dieetwensen. Kom heerlijk genieten van onze bestseller, de huisgemaakte appeltaart. Of ga voor een verse lunch of gewoon een lekker biertje met bitterballen. Ook al trek gekregen? Bekijk hieronder dan snel onze menukaarten.

Lunch

Overdag serveren wij heerlijk huisgemaakte lunch met zoveel mogelijk biologische en streek producten. Trek gekregen? Bekijk dan onze menukaart!

Diner

Diner is mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. Kom heerlijk a-la-carte diner met huisgemaakte maaltijden van biologische- of streekproducten!

High tea

Onze high tea bestaat uit heerlijk huisgemaakte zoetigheden en hartigheden. Perfect voor een gezellige middag, maar reserveer deze wel tot één dag van te voren.

Dranken

Geen trek? We hebben ook heerlijke biologische koffie, biologische sappen en nog veel meer. Wij serveren ook streekbiertjes uit Woerden.Genoeg keuze!

Reserveer je tafel!

Laat dit veld blanco

Altijd dagverse producten bij De Grote Sniep

De Grote Sniep maakt haar dagverse maaltijden met behulp van streekproducten en biologische producten. Zo komen alleen ingrediënten die geen groei- en bestrijdingsmiddelen in zich hebben, in de pan. De maaltijden zijn dan ook 100% natuurlijk.

De Grote Sniep streeft naar kwaliteit en zet de wensen van haar gasten voorop. Volgt u een specifiek dieet of heeft u een allergie? Geen probleem! Wij passen ons graag aan waar we de mogelijkheid hebben. Wilt u een speciaal diner plannen en wil je graag dat ene gerecht terugzien? Wij zijn van alle markten thuis en doen graag ons best om dat ene gerecht voor jou te maken om jou de perfecte avond te laten beleven. Wij streven dan ook naar gasten die ons paviljoen binnenkomen en verlaten met een glimlach.

Het uitgangspunt is natuur-rijk eten, beleven en ontmoeten. Met de natuur-rijke keuken wordt een mooie basis gelegd voor optimaal genieten, eten, beleven en ontmoeten.

Lekker Picknicken

De Grote Sniep is omringd door het prachtige natuurgebied, wat ook de Grote Sniep heet. Dit biedt mooie mogelijkheden voor een picknick midden in de natuur. Onze picknickmand wordt met zorgvuldige aandacht samengesteld met huisgemaakte producten. De standaard picknickmand bestaat uit een vers belegde bol, een fles sap naar keuze, fruit en een salade. De picknickmand kost €20,00 per persoon. Hier vragen wij ook een borg bij van €20,00 die je weer terugontvangt bij retour van de picknickmand. Ook kan je de picknickmand naar eigen wens laten invullen, de inhoud bepaalt dan de prijs. De picknickmand dient vooraf gereserveerd te worden. 

Info

De grote Sniep is bereikbaar per fiets of te voet. Kom je met de auto, dan kun je bij voorkeur parkeren op het recreatie terrein “de Geer” aan de Portengense zuwe nabij het gemaal Dooijersluis. Het is vlakbij het begin van de veenkade en ca. 800m wandelen tot het paviljoen. Indien u slecht ter been bent kunt u bellen om te parkeren naast de Grote Sniep

Adres

VEENKADE 1
3648 AS WILNIS
T: 06 550 760 19
E: INFO@DEGROTESNIEP.NL

Contact

Laat dit veld blanco